Joke en Ab fotografie dagbesteding

Joke is een vriendin van mijn moeder. Mijn moeder overleed in mei 2016.

Toen ik hoorde dat Joke begonnen was haar eigen afscheid te organiseren vroeg ik of ik - afscheidsfotograaf - daar een documentaire van mocht maken. Ze overlegde met Ab en zei 'ja'.

Ik vroeg me af hoe dat voor Ab zou zijn. Was het niet een beetje teveel van het goede? Maar hij vertelde dat hij juist heel blij was met mijn reportage. Zijn eerste vrouw overleed 30 jaar geleden. Hij heeft  daar geen foto's van. Door de verwarrende tijd toen heeft altijd het gevoel gehad zich een stuk 'kwijt' te zijn. Foto's nu geeft hem vooral houvast.

Naast de foto's die ik maak rondom Joke's voorbereidingen leg ik ook stukjes uit hun dagelijkse leven vast.  Ab telde voor dat ik ook een keer mee zou gaan naar de dagbesteding. De dagbesteding vindt hij namelijk geweldig. Zijn ogen lichten op als hij daarover vertelt  en trots zijn (echt mooie!) kunstwerken laat zien.

Thuis met zorg staat open voor een reportage tijdens de dagbesteding op maandag, maar wil eerst en vooral zeker weten dat de privacy van anderen niet geschonden wordt. Vandaar deze informatie en mijn contactgegevens.

In principe maak ik vooral foto's van Ab. Ab aan het werk en Ab in gesprek met anderen. Wilt u niet op de foto dan hoeft dat natuurlijk niet. Vind u het juist wel leuk om ook foto's te hebben dan vind ik dat prima. Dan stuur ik u  een link om de foto's te kunnen downloaden.

Ik hoop u binnenkort te zien. Maar als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen. Graag zelfs!

Op mijn contactpagina vindt u een contactformulier (klik hier).

U kunt ook bellen - 06-54711552